Auteur: Roald Dahl
Bewerking: Dirk Callens
Regie: Dirk Callens

Cast: Koen De Potter, Bart De Potter, Melody Van den Acker, Sarah Van Calster, Gert De Cuyper, Bruno Dewispelaere, Gert Couderé, Tom Dewispelaere, Erik Romeijn, Leen Soons, Albert Voet, Sabine Fiers, Marc De Belder, Lily Roels, Marijke Callens, Roelke Callens, Evi Mortelmans, Lies Rahm, An Romeijn, Mieke Romeijn, Ellens Smedts, Karen Smedts, Kelly De Cuyper, Annelies Kevelaerts, Ann De Groof, Veerle Kevelaerts, Annick Lemmens, Tine Van Leemput, Stefanie Van Pelt, Geert Voets, Tine De Beckker, Stijn De Lathouwer, Hilke Hoogendoorn, Johan Jacobs, Liesje Jardin, Maarten Jardin, Hamza Mohamed, Dirk Schepens, Nathalie Vandommele, Tina Verhoeven en Sven Wouters.

Première: 29 februari 1992 in Vredeberg Lier

‘De chocoladefabriek' toont de volwassenheid van het Jeugd Teater. Voor het eerst wordt een kinderproductie gedurende twee weekends in de stadsschouwburg gespeeld.

Op basis van het boek ‘Sjakie en de chocoladefabriek' van Roald Dahl heeft Dirk Callens een toneelbewerking gemaakt van de avonturen van het arme jongetje ‘Jaak' in de fabriek van ‘Willy Wonka'.

Auteur: Anton Tsjechow
Regie: Pol Goossen

Cast: Bruno Dewispelaere, Béa Scheffer, Frans Vercammen, Denise Verwerft, Gert Couderé en Greet Van Stijvoort.

Première: 18 oktober 1991 in Vredeberg Lier

In ‘Mensen …' presenteert Teater een atypische toneelavond. In deze productie zijn acht stukjes samengebracht, geput uit het werk van Anton Tsjechow. Telkens draait het om relaties in wat voor vorm dan ook.

In deze acht aparte scènes heeft Tsjechow het “over mensen, gewone mensen zoals wij allemaal. En hij heeft het niet over het toevallige of het persoonlijke van die mensen, nee … hij heeft het achtmaal over het fundamentele in de mens, over het ‘typisch' menselijke”, aldus regisseur Pol Goossen. Vandaar de titel ‘Mensen …'.

De acht fragmenten zijn: ‘Appels', ‘Dom', ‘Loon', ‘Koopwaar', ‘Hatchie', ‘Auditie', ‘Volwassen' en ‘Verleiding'.