Auteur: Ruud De Ridder
Regie: Door Van Boeckel

Cast: Jan Lyssens, Greet Van Stijvoort, Paul Wuyten, Denise Verwerft, Hans Kraat, Jeannine Biscop, Béa Scheffer, Ludo Claes, Marc De Belder en Johan Verret.

Première: 12 februari 1988 in Vredeberg Lier

‘Mijne schoonzoon is nen Ollander' is één van de meest authentieke blijspelen uit het omvangrijke Ruud De Ridder-oeuvre. Met dit werk waagt Teater zich voor het eerst aan een kluchtige komedie. De steriotiepe personages zijn legio in dit stuk en maken er ook de sterkte van uit.

Teater viert met den Ollander een lachsucces en een kaskraker. Na vijf voorstellingen in het voorjaar wordt de productie nog viermaal hernomen in het najaar 1988 met een nagenoeg ongewijzigde bezetting. Alleen Béa Scheffer neemt de rol van Jeannine Biscop over.

Auteur: Georges Michel
Regie: Door Van Boeckel

Cast: Frans Vercammen, Béa Scheffer en Patricia Waegemans.

Figuratie: Ludo Claes en Marc De Belder.

Première: 16 oktober 1987 in Vredeberg Lier

Teater wil in het najaar 1987 zijn tienjarig bestaan vieren met ‘De Droom van zotte Rik'. Tot in de zomer is met regisseur Guido Maeremans aan deze grote productie gerepeteerd, totdat de regisseur wegens ziekte afmeldt.

In allerijl wordt overgeschakeld naar een kleine ‘noodproductie'. Dat wordt ‘Een plaatsje onder de zon', waarin een drieledig gezinnetje niet weet te genieten van een vakantie waarnaar zolang is uitgekeken.