Middelnederlandse klucht
Regie: Guido Maeremans

 

Cast: Béa Scheffer, Paul Wuyten, Ronny De Groof, Frans Vercammen, Rita Lodewijckx en Hans Kraat.

Première: 10 juni 1982 in Vredeberg Lier

Met ‘Nu noch', waarvoor enkele rollen wegens grote belangstelling een dubbele bezetting krijgen, neemt Teater deel aan Lier Kermis. Op 10 juni wordt opgetreden in Vredeberg in het kader van een ‘bonte avond', de opening van Lier Kermis 1982. Op 13 juni wordt de klucht tweemaal gespeeld op het Lierse Begijnhof.
Op 25 september 1982 is ‘Nu noch' opnieuw in Vredeberg voor een gastoptreden ter gelegenheid van een congres van socialistische muziekkorpsen en zangkringen.
Op 26 november 1982 brengt de klucht Teater zelfs voor het eerst buiten de Lierse stadsgrenzen voor een viering van de muziekmaatschappij ‘De Vredekring' in het Cultureel Centrum Luchtbal in Antwerpen.

Auteur: Félicien Marceau
Regie: Guido Maeremans

Cast: Béa Scheffer, Jeannine Biscop, Jan Hendrickx, Paul Wuyten, Frans Vercammen, Liliane Vekemans, Ronny De Groof en Bob Geraerts.

Première: 22 oktober 1982 in Vredeberg Lier

In dit blijspel wordt de draak gestoken met huishoudelijke en emancipatorische kwesties. Voor het eerst wordt een reeks van vier voorstellingen gepland, die onder grote belangstelling succesvol verlopen.

Teater besteedt bij deze productie voor het eerst ook bijzondere aandacht aan een zelfgemaakt decor en zet een trend met originele affiches. In beide gevallen is Paul Wuyten de man van de ideeën en de uitwerking.